Natural Shea Butter Sabunu
Soğuk işlem (Cold Process) adından anlaşılacağı üzere bitkisel yağların,kostikle (en yüksek 40 C) karıştırılması ve kısmen sabunlaşma reaksiyonunun gerçekleşmesi esasına dayanan bir yöntemdir.Kullanıma hazır hale gelmesi yaklaşık 2 ay sürmektedir. Böyle üretim yapmanın en büyük faydası sabunda kullandığımız yağların içinde bulunan şifalı vitamin, mineral ve enzimler bozulmadan sabunun içine hapsolmaktadır.
Ürünlerimiz %100 El Yapımı Zeytinyağı Sabunudur. Shea butter yağı, hindistan cevizi yağı, hint yağı, zeytinyağı ile soğuk sistem yapılmaktadır. 120 gr.
TELEFONDA SİPARİŞ VER
0541 412 66 71
Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.
Natural Shea Butter Sabunu
Shea butter sabununun özü shea ağacının fıstığı andıran meyvesinden elde edilen yağdan üretilmektedir. Gıda sektöründe veya kozmetik sektörde sıklıkla kullanılan shea yağı besin özelliği açısından oldukça fazladır. Shea sabununun hammaddesini oluşturan shea yağı antioksidan bir etkiye de sahiptir.
Shea Butter Sabunu Faydaları
Shea sabunu içeriğindeki zengin hammaddeler sayesinde cildi nemlendirerek erken yaşlanmanın önüne geçer.
Shea sabunun içerisindeki asitler sayesinde cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı olur.
Derideki kızarıklık veya kaşıntı olan bölgelere uygulandığında rahatsızlık hissini kısa sürede gidererek cilt hastalıklarının oluşumunu engellemektedir.
Düzenli olarak uygulandığında ciltte meydana gelebilecek tahrişleri giderir ve aynı zamanda hasar gören hücrelerin yenilenmesini sağlar.
İçeriğinde yer alan asit bileşenleri sayesinde ciltte meydana gelen kırışıklıkların, yaşa bağlı oluşabilecek lekelerin ve erken yaşlanma belirtilerini önemli ölçüde azalmasında etkilidir.
Saçlarda düzenli olarak kullanıldığında saç ve saç derisinin sağlığını destekler ve saçların daha hızlı uzamasını sağlar. Saç derisinin kurumasını önler ve buna bağlı olarak kepek problemini en aza indirir.